Här hittar du över 85 000 produkter, samlat från massor av hästbutiker!
 

Om Hästvärlden

Hästvärlden startades 2018 hemma vid köksbordet i lilla Hofterup, Skåne. Hästvärlden har skapats utifrån en dröm att göra det enklare för oss hästintresserade att hitta hästrelaterade produkter och tjänster runtom i hela Sverige.

Redan 2016 fanns en rastlöshet och en gnagande känsla av att ha någon mer aktivitet att göra på fritiden, något som skulle kunna vara till hjälp för andra med hästintresse. Det fanns bara två vägar att gå, hästsport som jag var uppväxt med eller byggbranschen som jag var hyfsat ny i. Jag valde att skissa på idéer inom hästsport och då visste jag inte riktigt vart det skulle leda. Många idéer har roterat i huvudet men en dag, halvvägs in i 2018 så hade jag fått ner min idé om Hästvärlden på ett papper.

Häst-Sverige är mycket större än vad de flesta tänker på. Vi är allt från ridskoleryttare, hobbyryttare till tävlingsryttare och professionella aktörer. Och alla brinner för samma sak, hästarna! Drömmen 2018 växte fram till att bli två olika webbsidor, Hästvärlden och Hästvärldens Karta.

Hästvärldens mål är att samla Sveriges återförsäljare inom hästsport, så att du som hästintresserad får ett stort utbud att välja på. Kanske hittar du produkter och nya märken du inte sett tidigare, eller vilken återförsäljare som har bäst pris på ditt favorittäcke. 

Hästvärldens Karta finns även ett väldigt stort utbud av hästrelaterade tjänster. Allt från hovslagare, veterinärkliniker, ridskolor, privata ridanläggningar som erbjuder ridhuskort och mycket mera. Hästvärldens Karta vill göra det enklare för dig att hitta allt som finns att välja på.

Med Hästvärlden förverkligas min idé och dröm om att samla allt som finns där ute för oss hästintresserade på ett enkelt, tillgängligt och lättöverskådlig plats.

Mitt mål är att Hästvärlden blir en samlingspunkt för hela Häst-Sverige!

Sara Freiland