Här hittar du över 85 000 produkter, samlat från massor av hästbutiker!
 

Regler & villkor

Dessa bestämmelser gäller mellan oss och dig som besökare på Hästvärlden.se. Hästvärlden är till för att presentera produkter från olika återförsäljare med försäljning från respektives e-handelbutik. På produkter med liknande produkt-ID kommer prisjämförelser ske. Köp genomförs inte direkt på Hästvärlden, utan besökare kan därifrån klicka sig vidare på ”Till butik” och då komma till produktens egen e-handelbutik.

Efter att besökaren lämnat Hästvärlden gäller den aktuella återförsäljarens regler och hänvisningar. Köp genomförs inte på Hästvärlden.se. Vi hjälper enbart till att hitta önskad produkt och hos vilken e-handelsbutik (som är kopplad till Hästvärlden.se) produkten kan köpas av. Hästvärlden.se är till för att visa upp ett sortiment av produkter för konsumenter. Köp av produkterna ingår inte i vårt ansvar. Frågor om produkterna innan eller efter köp sker direkt till återförsäljarna. Återförsäljarna ansvarar själva för allt som är relaterat till produkterna, exempelvis leverans, reklamation, försening, med mera.

Pris på produkter är det gällande priset hos den aktuella e-handelsbutiken. Betalning sker direkt till återförsäljare. Ingen betalning sker mellan konsumenter som handlar produkter och Hästvärlden.se. Om det skulle skilja i information om en produkt mellan Hästvärlden.se och e-handelsbutiken så är det alltid informationen hos e-handelsbutiken som gäller.

Vi värdesätter varandra och kräver att alla, medarbetarna på Hästvärlden.se, våra samarbetspartners och konsumenter, visar respekt mot varandra. Vi bemöter varandra så som vi själva vill bli bemötta.